Ismerd meg szakácsainkat!
Éttermünk chefje
Handl Roland
Mindegy, mit gondolunk mi egy adott fogásról a konyhán. Minden ott dől el a vendég előtt. Ha neki hiányérzete támad, akkor valamit nem jól csináltunk. Viszont ugyanígy igaz fogdítva is: még ha nem is vagyunk megelégedve teljesen azzal, amit alkottunk, mégis sikerült lenyűgöznünk a vendéget, akkor sikert könyvelhetünk el.
Nem öncélú a munkánk. A vendég az első, őt és az ő ízlését kell szem előtt tartanunk.
"A személyi adatok és az önéletrajz a legtöbb étteremben nagyon keveset nyom a latban, ha egyáltalán érdekel valakit. Megállja a helyét? Képes-e a szolgálatra? Számíthatok-e rá, hogy holnap is pontosan érkezik, és nem hagyja cserben a társait? Csak ez számít."
Anthony Bouldain
Anthony Bouldain
Videó lejátszása
Online asztalfoglalás
foglalj helyet!
* Powered by OpenTable