kik vagyunk, kikkel dolgozunk

rólunk

Kezdetek
A Picitmás étterem és manufaktúra 2022. május 12-én tárta ki kapuit. De nem csak egy étterem: játszótér várja a kisebbeket, nap- és nyugágyak pedig a felnőtteket.
0B4A6946
0B4A7688-2
A környék legjava
Ahogy mi látjuk

Szerintünk egy étteremnek küldetése van megmutatni a környék gazdagságát, értsük ezalatt a termelők minőségi alapanyagait, a helyi kézművesek alkotásait, vagy éppen a Balaton-felvidék borkultúráját, szálláshelyeit.

Ismerje meg Partnereinket, akiket szívből ajánlunk

itt elér bennünket:
Picitmás étterem és manufaktúra

H-8233 Balatonszőlős, 071 43.hrsz

Mailek: info@picitmas.hu ;

rendezveny@picitmas.hu

Telefon: +36 20 430-1800

ÉRTÉKELÉSEK
Rólunk mondták

Minden visszajelzés épít. A pozitívak megerősítenek és lendületet adnak, a kevésbé pozitívak pedig emlékeztetnek, hogy semmi sem tökéletes, és mindig nyitott szemmel kell járnunk.

Hangulat: csillagos ötös. Este hétkor érkeztünk, itt ért minket a naplemente, ami tényleg egy csodás élmény volt. A hely annyira ízléses, hogy akár egy órát is el lehet tölteni a különböző dekorációk nézegetésével, és ha nincs nagyon meleg, sétálni is lehet a birtok körül. Az étterem kutyabarát.
Street Kichen
Gasztro Magazin
Szeretik, ha itt vagy. És szeretni fogsz itt lenni. A napvitorlák alatt verhetetlen mákos gubát csodálva, a feltálalt ételek szemet gyönyörködtető kreációit fotózgatva, mielőtt egyáltalán hozzá mernél nyúlni, hogy a színorgiát ízorgiára váltsd. Szeretni fogsz itt lelassulni [...]
Csodálatos Balaton
Balatoni kalauz
A Picitmásban a legkisebbekre is gondoltak, őket új játszótér várja, míg az étkezés után megfáradt vendégek függőágyakban töltődhetnek fel. Távozásunk előtt, ha úgy tartja kedvünk, akár a manufaktúra kézműves termékeit is beszerezhetjük a boltban.
Funzine
Close
Ez az oldal sütiket használ.
Close